The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Concurs Bohemian Square, Brașov

News / 01 Iul 2015 / INSTITUTE.RO
  • Concurs Bohemian Square, Brașov
1/1
Festivalul de Cultură Urbană Bohemian Square lansează un concurs de proiecte de intervenții artistice și instalații arhitecturale. 

Scopul apelului este prezentarea unor proiecte care să contribuie la reinterpretarea spațiului public din centrul istoric al Brașovului, într-o viziune proaspătă și cu o abordare urbană interactivă.

Concursul este la prima ediție și se adresează atât artiștilor, arhitecților, cât și studenților/tinerilor creativi din toată țara. 


Bohemian Square este un eveniment cultural-artistic, la cea de-a treia ediție, și va avea loc în perioada  21-23 august, la Brașov, în Piața Sfatului și în Piața Enescu. Festivalul își propune să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber în mod interactiv și constructiv în spațiul public.