The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AndreaTincu SS 2016

News / 28 Sep 2015 / INSTITUTE.RO
  • AndreaTincu SS 2016
  • AndreaTincu SS 2016
1/2
Numele noii colecții AndreaTincu este “The magical Maze”, un labirint în care liniile drepte, albe și negre, se intersectează cu suprafețe colorate intens sau delicat, într-o atmosferă fantastică și magică. În viziunea designerului, noul sezon va fi pe de o parte definit de linii și volume precise și, pe de altă parte, de o picturalitate specială, atribuită și de imprimeurile handmade care sunt sensibile, având o expresivitate  artistică evidentă.

Colecția este structurată în două părți, legate printr-un pasaj de nuanțe pudrate- roz, bejuri și lila deschis. Prima parte este geometrică, dominată de linii drepte și trasate precis. Organza transparentă de mătase este suportul pe care ia naștere labirintul magic, invadat ulterior de elemente calde, inspirate din natură. Florile transparente, culorile luminoasă, patchwork-ul cu broderie manuală, printurile pe pliseuri de voal, toate acestea sunt elemente ale unui unui univers care se dezvăluie în partea a doua a colecției, evident mult mai sensibil  decât primul.