The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Frontline Club Bucharest: documentare Kinedok

News / 06 Oct 2015 / INSTITUTE.RO
  • Frontline Club Bucharest: documentare Kinedok
1/1
Frontline Club Bucharest găzduiește o serie de evenimente din cadrul programului de distribuție alternativă de film documentar, KineDok, realizată în parteneriat cu One World Romania.

Proiecția documentarului „Recidiva”, realizat de Miro Remo, urmată de o dezbatere despre politicile de reintegrare a deținuților în societate vor avea loc miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 18:30, la The Institute Café, Știrbei Vodă 104-106.

La dezbatere vor participa: Teodor Frolu, Arhitect, antreprenor, coinițiator – Rowmania, Manager proiect “Case noi, șanse noi, prin meserii vechi în Delta Dunării”, Diana Obăgel, Inspector probațiune - Direcția Națională de Probațiune, Simona Nicoleta Țiparu, Consilier - Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Compartiment coordonare proiecte cu finanțare nerambusabilă din fonduri europene, Direcția Managementul pieței muncii, formare profesională, informatică și control măsuri active.  
 
Frontline Club București este un punct și un prilej de întâlnire, atât pentru jurnaliștii români, cât și pentru reprezentanții societății civile dornici să dezbată pe marginea subiectelor aflate pe agenda publică, atât în România, cât și la nivel internațional. Frontline Club are ca scop susținerea și promovarea jurnalismului independent și a fost înființat în anul 2003 de către Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman și videoreporter în zone de conflict.