The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

București Sud

News / 19 Oct 2015 / INSTITUTE.RO
  • București Sud
  • București Sud
1/2
Zeppelin ne invită să explorăm sudul capitalei, cu două teme precise: noile inițiative culturale, sociale și de business și transformarea spațiilor industriale. 
 
La Halele Carol, pe 21 octombrie, vor avea loc trei evenimente:
 
Expoziția „București Sud” - Zeppelin a survolat sudul zonei centrale și au selectat și au adus împreună mai multe proiecte și organizații, însumând 12 inițiative independente în partea deloc privilegiată a capitalei.  

Conferința Industrial. RE-industrial, despre arhitectură industrială veche și nouă, despre ieșirea din soluții standard și despre regenerarea patrimoniului industrial. Keyspeaker va fi Ronald Schleurholts, partener în cadul biroului cepezed, una dintre cel mai inovative companii de arhitectură și inginerie din Olanda. Deși proiectează ansambluri de mii de metri pătrați, pentru sediul lor au reabilitat o clădire industrială din Delft– fostul Muzeu de Tehnologie din Ezelsveldlaan, transformat într-un complex colectiv destinat întreprinderilor din industria creativă. Printre participanți se mai numără Tamina Lolev – arhitect, partener la Wolfhouse Productions și unul dintre oamenii-cheie ai NOD makerspace, platforma și centrul de industrii creative din zona Timpuri noi, și Ion Sturza – Chairman Fribourg Capital, inițator al proiectului Liberty Technology Park  din Cluj. 
 
Explorare digital‑industrială
art-installations by Modulab & Kotki Visuals