The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrada Chioibaș // Centru de echitație Equestria

Articol / 22 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Andrada Chioibaș // Centru de echitație Equestria
  • Andrada Chioibaș // Centru de echitație Equestria
  • Andrada Chioibaș // Centru de echitație Equestria
  • Andrada Chioibaș // Centru de echitație Equestria
1/4
Pasionată de arhitectură, design interior și arte în general, sub toate aspectele ei. O fire creativă și sensibilă, găsește inspirație chiar și în lucrurile simple, de fiecare zi. Din pasiune pentru domeniul ales a luat nastere conceptul Archivity, sub semnătura căruia își va realiza proiectele viitoare.

REABILITAREA CENTRULUI DE ECHITAȚIE EQUESTRIA

Proiectul vizează reabilitarea centrului de echitație Equestria, situat în localitatea Tâncăbești și are la bază studiul universului hipic. Considerând că imaginea actuală este lipsită de esentă, în sensul în care nu există un dialog între subansablurile acestuia, se propune găsirea unei imagini integratoare pentru întregul complex. Astfel, pentru crearea unui spațiu armonios, care să rezoneze cu mediul înconjurător și cu funcțiunile clădirilor s-a plecat de la arhitectura mediteraneană.

Pentru spațiile interioare s-a urmărit crearea unei atmosfere primitoare, ce favorizează instalarea echilibrului și a relaxării. Pentru finisaje și mobilier, având ca inspirație obiectele ce compun harnașamentul și construcțiile tradiționale ecvestre, s-au ales ca materiale dominante, lemnul combinat cu accente metalice, creând un contrast cald- rece. Reabilitarea clubului înseamna si adaptarea acestuia astfel încât să devină accesibil pentru toate persoanele, iar în acest sens au fost create rampe de acces și ascensoare pentru circulația verticală.