The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 DIN CARTIER // 8 - 14 IULIE 2019

Articol / 08 Iul 2019 / The Institute
  • 5 DIN CARTIER // 8 - 14 IULIE 2019
  • 5 DIN CARTIER // 8 - 14 IULIE 2019
1/2
Circulă un vibe de vacanţă în Cartierul Creativ. Don’ miss:

Best of Nest Party / Printoteca | 08.07 | 20:00 – 23:59 |@Institute, The Café

Pe lângă ilustratorii și graphic designerii care și-au dezvoltat propriile branduri, la Printoteca și-au găsit locul și au crescut proiecte mai mici sau mai mari, iar Printoteca o dată cu ele. Ca să le munţumească, astăzi aduc la un loc comunitatea creativă din jurul unui #printbun.
Vor să audă planurile voastre, pregătirile pentru viitoarele colecții de haine sau așteptările pe care le aveți de la un furnizor. Ei promit să dăm câte ceva din casă despre stilurile și culorile pregătite pentru sezonul ce urmează, dar și despre viitoarea platformă online a comunității.
Intrare liberă, pe bază de interes pentru #printbun!

Un Timp Al Faptelor - Alături De Vintilă Mihăilescu | 11.07 |19:00 – 22:00 | @Mobius Gallery

Artiști și personalități publice susțin campania inițiată de familia antropologului Vintilă Mihăilescu diagnosticat cu leucemie, pentru strângerea de fonduri necesare unei operații de transplant.
Vintilă Mihăilescu, unul dintre cei mai cunoscuți antropologi români, profesor universitar în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică, un tip agresiv de cancer al sângelui.
Sumele donate în urma licitației vor fi virate direct în conturile deschise în Campanie Strangere Fonduri - Fund raising - Vintila Mihailescu.

TAG YOUR Ideas: Andreea Chirică x Clever | 11.07 | 20:00 – 05:00 | @Control Club

Scena Control-ului capată acum o nouă dimensiune: lansează primul „canvas” de artă urbană open space, deschis zilnic și aproape non-stop, unde aduc împreună artiști vizuali și branduri care simt că orașul vibrează mai puternic dinspre strada Constantin Mille nr.4.
TAG YOUR IDEAS devine o nouă platformă de comunicare vizuală a orașului, ce completează nevoia de susținere a unui manifest artistic care ne înfrumusețează existența. În fiecare lună, un nou artist va reinterpreta peretele-panou din curtea interioară a clubului Control, susținând un discurs început deja de alți artiști despre modul în care poate fi exploatat spațiul public în cadrul orașului, la intersecția dintre public și privat. Melajul eclectic pe care îl crează acest proiect va dura minim un an și va completa un dialog cultural urban pe care Control l-a început acum 11 ani.

Sneaker Industry 5th Anniversary: Apparel Expo | 12.07 | 19:00-02:00 | @J’ai Bistrot Bucureşti

Sneaker Industry şi-au început activitatea acum 5 ani alături de voi, lucru pe care nu îl vor uita prea curând.
Aşadar, pentru a celebra cei 5 ani, vă invită la petrecere, iar pe lângă băuturi vor aduna cele mai bune lansări ale brandului „SNKRIND" într-o expoziţie dedicată vouă. History in the making. Se va lăsa şi cu noi lansări.
Drinks provided by Havana Club.

Raţa sălbatică de Henrik Ibsen, regia Peter Kerek | 13.07 | 19:00 – 21:35 | @Teatrul Bulandra

RAŢA SĂLBATICĂ este un autentic exerciţiu de teatru modern, prin conţinut şi prin fina analiză psihologică a personajelor, dar mai ales prin constantele referinţe la trecut, un trecut care bântuie prezentul protagoniştilor şi îi împiedică să-şi trăiască clipa şi să viseze la viitor.
Cu: Victor Rebengiuc, Şerban Pavlu, Constantin Cojocaru, Gheorghe Ifrim, Manuela Ciucur, Ioana Anton şi Adrian Titieni
Regia: Peter Kerek
Scenografia: Octavian Neculai
Light design: Alexandru Darie
Sound design: Aurelian Stoleriu