The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Green Hours înseamnă jazz, teatru şi socializare

Articol / 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: Green Hours înseamnă jazz, teatru şi socializareGreen Hours
  • La pas prin cartier: Green Hours înseamnă jazz, teatru şi socializareGreen Hours
  • La pas prin cartier: Green Hours înseamnă jazz, teatru şi socializareGreen Hours
1/3
Ne continuăm plimbarea cu Green Hours jazz-café, simbol al mișcării underground de teatru și unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz din București, înființat în 1994 în centrul capitalei, pe Calea Victoriei 120.

Este un loc cât se poate de viu și aici nu ne referim doar la catifeaua verde a barului pe care ne-o amintim de la începuturile sale, ci și la atmosfera boemă a locului și spiritul aparte. Aici ai toate șansele să te îndrăgostești de muzica lui Mihai Iordache și să-ți auzi actorii preferați povestind cum și-au început activitatea în ceea ce avea să fie unul dintre cele mai longevive teatre independente din România. Numele Voicu Rădescu, ownerul, este rostit cu emoţie şi recunoştinţă de actuale nume ale teatrului din România, care povestesc cum au început, ca studenţi, să joace şi apoi să crească la Green.

Lunea este una dintre zilele în care îţi doreşti să fii la Green, mai exact la MONDAY Theatre, căci în fiecare lună localul devine casa unor piese de teatru independente. Nu e de ratat nici Green Hours JAZZ Fest, care ajunge anul acesta la cea de-a XI-a ediţie.