The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Ritual social la Black Habit

Articol / 26 Noi 2018 / The Institute
  • La pas prin cartier: Ritual social la Black HabitBlack Habit
  • La pas prin cartier: Ritual social la Black HabitBlack Habit
  • La pas prin cartier: Ritual social la Black HabitBlack Habit
1/3
Pe Calea Griviței, la numărul 77, s-a deschis de curând locul unde rutina de a-ți bea cafeaua devine un adevărat ritual social. Designul minimalist al spațiului și aerul simplu, onest și direct al locului îți lasă impresia că în numai câteva secunde, cât ți-a luat să treci pragul cafenelei Black Habit, ai ajuns tocmai la Berlin.

Pentru Ionuț Isache, proprietarul locului, este esențial să le poată oferi oaspeților săi un gust autentic și o experiență cât mai plăcută. Ionuț este în prezent barista și îl poți întâlni la Black Habit în fiecare dimineață. Pasiunea pentru cafea a descoperit-o la Origo, atât din perspectiva clientului, cât și ca parte a echipei. Tot acolo, a făcut școala pentru a deveni barista.

Black Habit înseamnă cafea de specialitate, adusă din Costa Rica, de la ferma Don Alfonso, cu un gust distinct, echilibrat. Gustul special al cafelei este determinat bineînțeles de originea acesteia, dar și de cum și cât este infuzată sau de granulație, așa cum ne-a povestit Ionuț. Atât el, cât și echipa Black Habit testează zilnic fel de fel de metode de infuzare și rețete de cafea, ca să le ofere clienților un gust perfect.

La Black Habit găsești și freshuri sau mici gustări, pune-le și pe ele pe listă pentru prima vizită la cafeneaua de pe calea Griviței.