The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LICEUL DE ARTE PLASTICE NICOLAE TONITZA // OPEN DOORS AND STUDENTS' EXHIBITION

Articol / 24 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • LICEUL DE ARTE PLASTICE NICOLAE TONITZA // OPEN DOORS AND STUDENTS' EXHIBITIONLICEUL DE ARTE PLASTICE NICOLAE TONITZA
1/1
who
Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București a fost înființat în 1949 sub numele de "Școala Medie Tehnică de Artă". El reunea artele spectacolului cu cele vizuale: coregrafie, muzică și desen. De-a lungul anilor și-a schimbat sediul în diferite locații, și-a schimbat și numele, însă a rămas întotdeauna o școală în care se studiază artele plastice și în care frumosul se găsește la tot pasul. De-a lungul existenței sale, valoarea și creativitatea elevilor a fost rasplatită cu premii naționale și internaționale, precum și cu nominalizări la importante expoziții din străînătate.

În prezent, peste 900 de elevi studiază la Liceul "Nicolae Tonitza", atât în ciclul gimnazial cât și în cel liceal unde își desfășoară studiile artistice în 12 ateliere de specialitate: artă monumentală, arte grafice, arte textile, ceramică, desen animat, design ambiental, design industrial, design vestimentar, pictură de șevalet, restaurare, scenografie și sculptură.

what
În ziua de 24 mai 2019 va avea loc expoziția de scenografie de film și de teatru, expoziția de grafică și expoziția de animație a claselor a XII-a, expoziție care închide un ciclu de doi ani de specialitate printr-un examen de competențe extrem de important. Aceasta va avea loc în sediul din strada Grl. Berthelot a Liceului De Arte Plastice Nicolae Tonitza. Expoziția de scenografie include desene de costume, decoruri și machete de teatru și film atât a atelierelor de clasa a XI-a cât și a celor de clasa a XII-a.



***

24 MAI / 15:00 - 18:00

@General H. M. Berthelot 56-58, în Cartierul Creativ.