The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PRINTOTECA // THE NEST POP-UP SHOP

Articol / 17 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • PRINTOTECA // THE NEST POP-UP SHOP PRINTOTECA
  • PRINTOTECA // THE NEST POP-UP SHOP PRINTOTECA
  • PRINTOTECA // THE NEST POP-UP SHOP PRINTOTECA
1/3
who
Printoteca este atelierul de print digital pe textile, care se adresează creativilor și tuturor celor care caută un #printbun. Mai mult, Printoteca Lipscani reprezintă locul unde artiști sau branduri locale își pot expune și vinde lucrările în cadrul Pop-up Shop-urilor săptămânale.

what
The Nest este o competiție care își propune să fie prima lecție de zbor pentru un nou brand de textile imprimate. Aceasta se adresează tuturor celor care au un concept și materiale grafice pe care și-ar dori să le transforme în propriul brand de haine.

Pe baza unui concurs de idei desfășurat în perioada martie-aprilie 2019, va fi ales un câștigător care va beneficia de realizarea primei colecții de textile imprimate în baza conceptului propus, în valoare de 1000 de EUR. De asemenea, va beneficia de sesiuni de mentorat care îl vor ajuta să traseze strategia de dezvoltare a brandului.

Textilele vor fi prezentate și vândute în cadrul evenimentului „The Nest Pop-up Shop”, ce se va desfășura la Printoteca Lipscani în cadrul Creative Quarter Design Festival, în timpul Romanian Design Week.



***
18 – 25 MAI

L – V / 12:30 – 20:00
S / 12:30 – 16:00

@ Printoteca, Lipscani 3, în Cartierul Creativ