The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Seară de vară la Arome Bistro

Articol / 22 Oct 2018 /
  • Seară de vară la Arome BistroArome Bistro
  • Seară de vară la Arome BistroArome Bistro
1/2
Arome este un bistro primitor și cochet situat pe strada Luigi Cazzavillan nr. 25. Cu un design cald și luminos, casa si grădina Arome sunt perfecte pentru întâlnirile cu prietenii, remote working sau doar relaxare și voie bună.

Meniul Arome este vegetarian și include atât preparate consacrate, cât și reţete de sezon. Accentul se pune pe ingredientele proaspete. Aici, micul dejun se servește toată ziua, alături de sandviciuri, salate și, bineînţeles, meniul zilei – supă și fel principal. Totul este acompaniat de băuturi atent selecţionate: freshuri și smoothieuri, cafea de specialitate single origin, prăjită în Amsterdam de Bocca Coffee Roasters, ceaiuri, bere artizanală și vinuri românești.