The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Comunități Creative: interviu cu Florin Cobuz și Tamina Lolev

Video / 04 Feb 2022 /
  • Comunități Creative: interviu cu Florin Cobuz și Tamina Lolev
1/1
 În contextul Zilei Culturii Naționale, am dezvoltat o serie de materiale video și audio, care sărbătoresc comunitățile creative bucureștene și care prezintă o parte din organizațiile și proiectele care au contribuit în ultimii 20 de ani la dezvoltarea lor, din convingerea că este mai important ca oricând ca acestea să se coaguleze în jurul unor misiuni și a unor obiective comune, pentru a contribui la creșterea calității vieții la nivelul orașului. 


"Pentru București, eu îmi doresc mai multă colaborare cu administrația." - Tamina Lolev, co-founder NOD makerspace
"Pentru București, eu îmi doresc ca oamenii să fie mai buni unii cu alții." - Florin Cobuz, co-founder NOD makerspace