The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Comunități Creative: interviu cu Maria Duda și Alex Belenyi

Video / 02 Feb 2022 /
  • Comunități Creative: interviu cu Maria Duda și Alex Belenyi
1/1
În contextul Zilei Culturii Naționale, am dezvoltat o serie de materiale video și audio, care sărbătoresc comunitățile creative bucureștene și care prezintă o parte din organizațiile și proiectele care au contribuit în ultimii 20 de ani la dezvoltarea lor, din convingerea că este mai important ca oricând ca acestea să se coaguleze în jurul unor misiuni și a unor obiective comune, pentru a contribui la creșterea calității vieții la nivelul orașului. 

"Mi-aș dori un București unde autoritățile să fie mai atente la proiectele de stradă, la proiectele de spațiu comun." "Mi-aș dori un București în care spațiul public să fie realmente public, să fie incluziv și democratic." "Mi-aș dori un București în care autoritățile să fie mai atente la nevoile celor mici și în care orașul să fie măcar un pic mai prietenos cu copii." - Irina Belenyi, Maria Duda și Alexandru Belenyi, fondatori BAZA.Deschidem Orașul. Interviul complet aici: