The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ediția specială Cartierul Creativ - Comunități Creative

Video / 26 Ian 2022 /
  • Ediția specială Cartierul Creativ - Comunități Creative
  • Ediția specială Cartierul Creativ - Comunități Creative
  • Ediția specială Cartierul Creativ - Comunități Creative
1/3
Poți asculta aici ediția specială Cartierul Creativ - Comunități Creative!

Andrei Borțun, moderatorul emisiunii, a prezentat organizațiile Nod Makerspace, Fundația Comunitară București și BAZA. Deschidem orașul și proiectele dezvoltate de acestea de-a lungul timpului, pentru a aduce în prim plan scenarii de dezvoltare urbană și comunitară. 

Împreună cu Maria Duda (BAZA), Alex Belenyi (BAZA), Alina Kasprovschi (Fundația Comunitară București) și Tamina Lolev (Nod Makerspace), au vorbit despre proiectul Berzei21, o inițiativă de regenerare urbană din centrul Bucureștiului, lansată recent de către Nod makerspace, Fundația Comunitară București, BAZA, și Cartierul Creativ. Proiectul propune reconversia unui spațiu industrial nefolosit în ceea ce ar putea deveni cel mai amplu și complex hub creativ local și regional.