The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

441 Design Studio oferă consilere gratuită în schimbul altor fapte bune

Articol / 31 Mar 2020 / The Institute
  • 441 Design Studio oferă consilere gratuită în schimbul altor fapte bune
1/1
E important să îți delimitezi spațiul de muncă de cel de relaxare, fiindcă pe termen lung poate deveni nociv să nu existe trecere între cele două lumi, căsătorite de urgență acum una cu cealaltă. Așa că 441 Design Studio s-a gândit să ajute, făcând ceea de iubește: design. Interior de data aceasta, graphic în toate celelalte. Au început ca o echipă de 4, de unde și numele lor: 441. Four for one. Și-au zis că acum vor să fie Four For All și au pus repede la copt hashtagul 441 for all.

Nu au vrut decât să facă ceva drăguț pentru o lume care își pierde culorile între anxietate, disperare și speranță, așa că și-au dorit ca cei pe care îi vor ajuta să facă la rândul lor ceva pentru altcineva, de la copt o prăjitură, la scris o poezie sau la o îmbrățișare. E important să știm că nu suntem singuri.

„Ne-am gândit la asta după ce toată echipa și-a luat munca în spate și s-a mutat cu ea acasă. Ca atare, a trebuit să reconfigurăm spațiile în care trăiam pentru a le face să cuprindă această nouă realitate prin care trecem împreună – în primele zile au fost conversații pe Whatsapp în care ne sfătuiam despre cum să facem să ne fie cât mai confortabil. Dacă e ceva ce am înțeles zilele acestea este că de fiecare dată când credem că suntem singurii care trec prin ceva, cel mai probabil nu este așa. Așa că am zis că sigur sunt și alți oameni care s-ar bucura de ajutorul nostru”, a declarat Alina Filipoiu, co-fondator 441.

Până azi, 31 martie, cei de la 441 au primit foarte multe cereri și s-au străduit pe cât posibil să răspundă tuturor. Și ce îi bucură și le dă energia să continue sunt mulțumirile, răspunsurile vesele și faptele bune care speră să se propage din ce în ce mai departe într-o lume din ce în ce mai aproape.