The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

A fost ales câștigătorul provocării ABSOLUT: “Libertatea de exprimare”

Articol / 12 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • A fost ales câștigătorul provocării ABSOLUT: “Libertatea de exprimare”
1/1
Provocarea “Libertatea de exprimare” lansată de ABSOLUT în cadrul DIPLOMA 2017 și-a desemnat câștigătorul prin votul juriului.

ABSOLUT Vodka, susținător al artei și catalizator al creativității, a lansat în cadrul DIPLOMA o provocare pentru artiști și pentru absolvenții facultăților creativ-vocaționale: să propună o interpretare artistică a uneia din direcțiile strategice ABSOLUT: “Libertatea de exprimare”, folosindu-se de conturul iconic al sticlei ABSOLUT, un item interpretat de mulți mari artiști de-a lungul timpului, cum ar fi Andy Warhol, Louise Bourgeois și Keith Haring.

Câștigătorul premiului de 500euro a fost Alexandru Modol, cu lucrarea The Bla-Bottle Mouth, conform deciziei juriului format din Cosmin Năsui (curator, critic de artă, manager cultural și evaluator artă contemporană), Simona Andrei (Brand Manager ABSOLUT) și Irina Florea (Coordonator programe, The Institute).



În viziunea ABSOLUT, libertatea de exprimare presupune dreptul fiecaruia de a se exprima liber, de a-și face propria voce auzită, indiferent de impedimente. ABSOLUT crede într-o lume în continuă dezvoltare care îi celebrează pe cei care își exprima propriile credințe într-un mod curajos și creativ, o lume în care nu există voci creative neauzite.

Toate lucrarile participante vor putea fi văzute la The Institute Winter Market, în perioada 17-18 decembrie, interval 12.00-20.00.