The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ABSOLUT. ART

Articol / 14 Noi 2014 / INSTITUTE.RO
  • ABSOLUT. ART
  • ABSOLUT. ART
  • ABSOLUT. ART
  • ABSOLUT. ART
1/4
ABSOLUT revine cu o nouă ediție limitată, cea didicată lui Andy Warhol, care aduce în prin plan opera artistului transpusă în sticla de ABSOLUT.

Andy Warhol (1928-1987) a fost pasionat atat de pictură, ilustrație, fotografie și muzică, dar și de cinematografie, iar în 1986 a fost primul artist care s-a îndrăgostit de sticla de ABSOLUT și a vrut sa o transforme în artă, astfel s-a născut celebrul tablou ce înfățișează sticla în culori vii.
 
Ulterior acestui primul pas în lumea artei, ABSOLUT a colaborat cu mulți alți artiști internaționali ce au reușit de fiecare dată să aducă o notă personală sticlei, printre care și Keith Haring, Damien Hirst, Louise Bourgeois sau Annie Liebovitz. Da, Haring și Hirst au colborat și ei cu un brand comercial, iar rezultatul demonstrează că talentul are multe grade.

În intreaga lume vor fi disponible 4 milioane de sticle din această ediție, iar o parte din banii obținuți din vânzarea acestor sticle vor fi donate către Fundația non-profit Andy Warhol, care are ca scop susținerea artei contemporane.