The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AMBASADA SPANIEI // Expoziția: “O fereastră către arta grafică spaniolă“

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • AMBASADA SPANIEI // Expoziția: “O fereastră către arta grafică spaniolă“
  • AMBASADA SPANIEI // Expoziția: “O fereastră către arta grafică spaniolă“
  • AMBASADA SPANIEI // Expoziția: “O fereastră către arta grafică spaniolă“
1/3
Ambasada Spaniei la Bucureşti si Galeria Point vã invitã la o incursiune în designul grafic şi filmul spaniol, prin intermediul expoziţiei “O fereastră către arta grafică spaniolă: afișe de film din anii '50, '60 şi '70”.
Expoziţia prezintă o serie de reproduceri de afişe ale unor filme spaniole din perioada 1950-1980, când afişul de film nu era constrâns de aspecte comerciale impuse de publicitate, atingând în această perioadă punctul sãu culminant din punct de vedere artistic.Strada General Eremia Grigorescu, nr. 10
21 mai – 5 iunie // de la 11:00 la 2:00 (doar în weekend) // Vernisaj: 21 mai – ora 18:00