The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Art Factory 2016 ajunge la București

News / 21 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • Art Factory 2016 ajunge la București
1/1
A doua ediție a festivalului Art Factory continuă în București în perioada 23 septembrie - 2 octombrie.

Festivalul va găzdui 2 expoziții în cadrul Make a Point, conferințe Thinkering la cafeneaua The Institute și două evenimente de explorare urbană a zonei industriale a Pantelimonului.

PROGRAMExpozițiile explorează subiectul urmelor lăsate de om în procesul de căutare a sinelui. În încercarea de a-și găsi identitatea și de a se plasa pe sine în interiorul lumii, omul o modelează, se modelează pe sine și îi modelează pe ceilalți. În acest proces lasă urme asupra mediului, asupra semenilor și asupra propriului sine. Una din modalitățile de negociere a relației omului cu împrejurimile sale este desenul, ce devine o unealtă de autocunoaștere.

Artiști invitați:
Vlad Bota, Andra Vlăsceanu, Claudia Ilea, Emanuela Voinescu, Florina Oprescu, Ana Toma, Flavia Popescu, Luminița Dumitrache, Răzvan Hogea, Roxana Tănase, Ariana Hodorcă, Andra Nedelcu, Smaranda Tulea, Alina Anca, Răzvan Pascu, Bogdan Topîrceanu.

De asemenea, în cadrul evenimentului organizat cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor, Art Factory va prezenta o selecție de instalații de lumină în interiorul Postăvăriei și în Turnul de Artă.