The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Au început înscrierile pentru Craft Product School

Articol / 29 Iul 2019 / The Institute
  • Au început înscrierile pentru Craft Product School
1/1
Au început înscrierile pentru Craft Product School, prima școală de inovație de produs din România.

Craft Product School a pornit de la nevoia de a oferi o educație de produs digital profesioniștilor din domeniile creative, din tehnologie sau business, care își doresc să avanseze în carieră sau să-și înceapă un business. De ce tocmai o educație de produs digital? Pentru că este educația viitorului, combinând tehnologia cu business-ul și design-ul. Cei care au abilități de product design & development sunt mai bine pregătiți pentru antreprenoriat sau pentru o poziție de conducere în software management, design sau creative direction.

Craft Product School începe cu o serie de workshopuri de 2 zile, în care participanții vor avea ocazia să descopere subiecte ca: trenduri globale și modele de business-uri, design sprints, monetizarea produselor digitale, prototipare rapidă și validare și multe altele. 

Formatul workshop-urilor este foarte mult bazat pe practică, participanții urmând să lucreze în grup, pe o problemă descoperită chiar de ei. Nu este nevoie să ai deja o idee de produs, vei învăța cum să generezi idei de produse chiar aici și tehnici de brainstorming pentru acasă.

Workshop-ul va cuprinde un număr redus de participanți, pentru a facilita o pregătire mai atentă și mai îndeaproape a acestora. După finalizarea workshop-ului, participanții vor avea acces la întreaga comunitate de product specialists, acces la mentorii care vor interveni pe parcursul școlii și la webinarii viitoare.

„Am lucrat atât în agenție, ca și creative, cât și la client, în cadrul unor start-upuri, ca și product manager, unde am contribuit la crearea, lansarea și creșterea unor platforme digitale. Aceste experiențe, dar și educația în domeniu, mi-au oferit ocazia să privesc industria creativă și cea de tech din mai multe perspective. Am realizat de pildă că skill-ul de concepere și dezvoltare a unui produs digital ar fi de mare ajutor unui creativ care are o mie de idei, dar nu știe exact cum să le pună în practică. Dar și unui software engineer cu skill-uri de execuție, căruia îi lipsesc abilitățile de design thinking sau product marketing. Iar aici intervine Craft, sau cum să creezi produse digitale, noul meșteșug al zilelor noastre,” afirmă Andra Bria, care va susţine workshopul din august.

Workshopul va avea loc pe 24-25 august, la Institute, The Café. Înscrierile se fac aici, iar preţul early bird până pe 1 august este de 135 de euro.