The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii

Articol / 12 Mai 2016 / RDW team
  • BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii Robert Hanciarec
  • BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii Robert Hanciarec
  • BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii Robert Hanciarec
  • BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii Robert Hanciarec
1/4
Fiecare femeie visează la rochia perfectă pentru vară – maxi sau mini, din mătase sau din cel mai moale bumbac, albă sau colorată, ea poate exista în mii de variante. 15 designeri din Band of Creators vor crea câte un model care va corespunde ideii fiecăruia despre rochia-hit a verii, iar invitații o vor alege pe cea de pe locul 1. Designerii vor fi și ei prezenți la eveniment și vor putea încerca să influențeze votul cu argumente stilistice.Str. Benjamin Franklin, nr. 14
28 mai, orele 11:00 - 19:00

Band of Creators este o platformă de distribuție a creațiilor designerilor români, atât online, prin site-ul bandofcreators.com, cât și offline, în Band of Creators Designers Store, unul dintre cele mai cool show-roomuri din București.
Cu un portofoliu care crește în fiecare an, Band of Creators oferă o selecție exclusivă de haine și accesorii create de designeri precum Pas du tout, Bianca Popp, Florentina Giol, Spoff, Atribut, Framboise, Ana Maria Gal, Ioana Ciolacu, Edita Lupea sau Snob.