The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALL FOR DESIGNERS - Cluj Design Christmas Edition

Articol / 02 Dec 2022 / Andra Mihai
  • CALL FOR DESIGNERS - Cluj Design Christmas Edition
1/1
Cluj Design Xmas revine cu forțe proaspete și entuziasm pentru a descoperi noile produse create de designerii locali și naționali. Arată ce ai creat nou în ultima vreme și hai să îți vinzi produsele designer made la CDXmas 2022 de la Casa TIFF!

Sunt căutate cele mai noi creaţii de design de obiect, design vestimentar, mobilier, bijuterie, ceramică şi ilustraţie perfectă pentru Crăciun!

Târgul Cluj Design Days Christmas Edition 2022 va avea loc în weekendul 16-17-18 decembrie la Casa TIFF (Cluj-Napoca).

Locurile sunt limitate aşa că înscrie-te cu cele mai noi, interesante şi christmassy produse create de tine sau brandul tău!

Pentru a te înscrie trebuie să completezi formularul următor - aici - până în data de 5 decembrie 2022 ora 23:59. Din dorința de a prezenta inovaţie, diversitate, originalitate și cele mai proaspete creaţii, în limita locurilor disponibile, vom face o selecție a aplicațiilor urmând ca până la data de 7 decembrie 2022 să anunțăm lista designerilor selectați pentru Cluj Design Days / X-Mas Edition.

Preţul de participare pentru un spațiu de 1.5 mp este de 600 de lei. Dacă doreşti un spaţiu mai mare poţi să optezi pentru două sau trei locuri rezervare. 

Vor fi puse la dispoziţie, contra cost (100 lei), standuri de 1.5 mp, cu o masă + scaun sau suporturi de haine, precum și muzică și ambianţă faină. 

***

Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a tinerilor designeri, înființată în 2015. Ne dorim să promovăm creativitatea locală şi să le oferim designerilor o rampă de lansare şi posibilitatea de a se autosusţine din activitatea lor creativă şi astfel să încurajăm producţia de lucrări noi şi originale.