The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for Souvenirs // Design de obiecte pentru călătorii sprâncenate

News / 30 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Call for Souvenirs // Design de obiecte pentru călătorii sprâncenate
1/1
ROD Cărturești lansează o nouă provocare pentru designerii români: se caută o idee de suvenir care să pună România pe harta designului și să dea peste cap coordonatele clasice de turism convențional. 
 
În căutarea timpului pierdut, dar și a semnelor de viață după magneți, vrem să ne imaginăm o lume a simbolurilor măiastre, în care poveștile locale vin fără duty-free! Trimite, așadar, propunerile tale pentru suveniruri cu design și arome locale la adresa rod@carturesti.net până la data de 25 noiembrie, iar cea mai năpraznică va fi transformată în realitate, all-inclusive în toată rețeaua de librării Cărturești. 
 
Propunerile vor trece în prealabil pe la biroul de check-in format din echipele Romanian Design Week și Cărturești care vor desemna, ulterior, câștigătorul.