The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Catrinel Menghia este noul creative director al revistei Cockaigne

/ 14 Iul 2015 / INSTITUTE.RO
  • Catrinel Menghia este noul creative director al revistei Cockaigne
1/1
Celebrul fotomodel internaţional Catrinel Menghia se alătură echipei revistei Cockaigne în calitate de creative director, începând din aceasta lună. Ea va coordona direcţia artistică a unicei reviste alternative de lifestyle şi fashion din România. Totodată, Cockaigne, care până acum a putut fi răsfoită online, va face un pas important în luna septembrie, lansând prima ediţie pe print. Pe coperta noului număr se va afla însăşi Catrinel Menghia, într-o ipostază nemaiîntâlnită.
 
“Urmăream revista Cockaigne de ceva ani buni şi eram de fiecare dată suprinsă de temele alese şi modul original în care concepte precum «joie de vivre» sau «iconic» erau interpretate de către unii din cei mai importanţi fotografi de la noi din ţară. Atunci când echipa mi-a propus să fiu pe coperta revistei, am acceptat imediat iar de la discuţii legate strict de cover-ul editorial am ajuns să ne gândim împreună la modul în care revista poate să se dezvolte. Nu a fost deloc suprinzător să ne dăm seama că lucrăm foarte bine în echipă şi am decis împreună ca de la acest număr să coordonez viziunea artistică a revistei. Avem planuri mari, dar cel mai important moment în 2015 este luna septembrie, când revista va intra într-o nouă etapă, sper eu cât mai fructuoasă din punct de vedere artistic”, a precizat Catrinel Menghia, creative director al Cockaigne.
 
“Catrinel Menghia vine cu o mare experienţă internaţională în lumea artistică şi a modei, în special, iar acest lucru va aduce revistei un plus de consistenţă şi efervescenţă. Noul număr al Cockaigne abordează conceptul «Retrofuture» în editoriale foto semnate de unii din cei mai apreciaţi fotografi români de fashion precum Ionuţ Staicu, Cosmin Gogu, Cristian Niculae sau Vlad Bîrdu şi în texte care sondează diferitele proiecţii şi aşteptări legate de viitor, pe care oamenii din trecut le aveau”, a precizat Ioan Dăescu, editor-in-chief Cockaigne.