The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Celsius° Magazine despre lifestyle & cultură urbană

Articol / 26 Iul 2016 / INSTITUTE.RO
  • Celsius° Magazine despre lifestyle & cultură urbană
  • Celsius° Magazine despre lifestyle & cultură urbană
1/2
Pe data de 7 iulie a avut loc lansarea numărului-pilot al revistei Celsius°. Publicaţia este un ghid de lifestyle modern care dezbate și analizează conținutul vast al culturii urbane românești și internaționale.

Evenimentul a avut loc la Point Art Hub unde au fost rezenți în jur de 200 de invitați. Aceștia s-au bucurat de un meniu pregătit de Chef Dexter, iar atmosfera a fost întreținută de nicecream.fm. La final a fost licitată o creaţie fashion realizată de Astrid Țîrlea - o piesă-cheie în numărul-pilot Celsius°.

Dedicată temei timpului, prima ediţie a revistei include interviuri în exclusivitate cu designerul vedetă Christian Louboutin şi cu Jane Neal, important critic de artă și curator britanic care promovează intens cele mai noi nume ale picturii clujene. Kristof Ladislau, recunoscut oenolog, ne inițiază în tainele artei de a trăi şi de a aprecia o licoare de calitate.

Tot în acest număr al revistei se vorbește despre viitorul orologeriei tradiționale, prezentându-se unele dintre cele mai spectaculoase şi mai noi exemple de inginerie mecanică. Cristina Pavelescu, fashion editor, vorbește despre tendinţele sezonului şi cum să le adaptăm propriului stil. În paginile Celsius° se mai găsesc articole despre designul de obiect şi de interior, arta fotografică, noutăţile editoriale şi cele mai cool profesii.

Fiecare ediție a revistei va avea o temă centrală, aducând în prim plan oameni și idei care refuză clișeul, artificiul.

Revista Celsius° se poziționează ca fiind una de colecție și dorește să arate că încă mai există lume care iubește printul.