The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Centrul Ceh în programul RDW 2015

News / 07 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • Centrul Ceh în programul RDW 2015
1/1
Centrul Ceh din București prezintă în timpul RDW 2015 instalația realizată de Ondřej Vicena - “By the clicking an eye”.

Negativele lucrărilor lui Josef Sudek au fost principala sursă de inspirație pentru instalația semnată de Ondřej Vicena, care include fotografii ale unor obiecte utilitare și negativele acestora printate pe sticlă. Compoziția exprimă viteză, vorbește despre motive repetitive, despre producție industrială și speranța în progresul prin tehnologie, sintetizând astfel ideile constructivismului de la începutul
secolului XX.