The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cluj Design Christmas Edition

Articol / 15 Dec 2022 / Andra Mihai
  • Cluj Design Christmas Edition
1/1
Cluj Design Days revine cu forțe proaspete și entuziasm pentru a ne reconecta cu comunitatea extraordinară a designerilor locali și naționali.


How about we BUY LOCAL this Christmas?

Ce poate fi mai fain decât un cadou special creat de unul dintre designerii locali? Te alegi cu un produs original, creat cu drag și pasiune și susții creativitatea românească în același timp!

Vizitatorii sunt așteptați la deschidere, în 16 decembrie de la ora 18:00 la Casa TIFF, dichisiţi de sărbătoare și pregătiți de socializare.


Let`s have a MERRY CLUJ DESIGN XMAS! 

Weekendul 16-18 Decembrie reanimăm spiritul Cluj Design Days la primul târg de design după o pauză doi ani!

Anul acesta ne pregătim de sărbătoare cu cele mai noi, interesante şi christmassy cadouri designer made: fashion, obiecte de home decor, ceramică, ilustrații, mobilier și multe altele pentru tine şi cei dragi!

Timp de 3 zile vei avea ocazia să:


*cunoști personal designeri români

*cumperi cele mai designish cadouri pentru cei dragi

*treat yourself with a gift from Santa

*intri în adevărata atmosferă de sărbătoare


Program:

16 dec - 18:00 - 21:00 - Opening Day & DJ set cu Puiu

17 dec - 11:00 - 20:00 - Visiting hours

18 dec - 11:00 - 20:00 - Visiting hours

 
Come along and find the coolest Christmas gifts!
Make a day of it, meet friends, shop, relax and catch up @ Cluj Design X-MAS!

Intrarea este liberă.
Eveniment Facebook aici

*** 

Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a tinerilor designeri sub formă de expoziții și târguri. Cluj Design Days oferă designerilor o rampă de lansare și posibilitatea de a se autosusţine din activitatea lor creativă, astfel încurajând producţia de lucrări noi şi originale.