The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Concurs de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR – în colaborare cu DALET

Articol / 25 Iul 2023 / Andra Mihai
  • Concurs de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR – în colaborare cu DALET
1/1
RIDA împreună cu DALET, un brand exclusiv Delta Studio, lansează primul Concurs de Design de Produs – WATER SHAPE COLOR. Concursul se adresează exclusiv participanților care deja au sau dobândesc calitatea de membru RIDA.

Prin această competiție, Delta Studio invită membrii RIDA să propună o configurație alcătuită din 3 piese – corp mobilier baie, lavoar și oglindă, adecvată pentru a fi utilizată în amenajarea unei băi. Conceptul poate îngloba, la alegere, piese individuale sau piese cu un caracter modular, gândite ca o colecție. În cazul în care conceptul propune o colecție, este necesar ca participanții să includă detalii despre modularitate, dimensiuni și culori. Catalogul de materiale ce pot fi folosite pentru conceperea pieselor înscrise și detaliile capacității procesului de producție sunt detaliate în Anexa cu specificații tehnice.

Participanții sunt invitați să propună un modul versatil din punct de vedere al plajei de integrare în amenajări, care să aibă în același timp stil și personalitate. Valoarea estetică și dezirabilitatea pe piață reprezintă criterii esențiale în formularea propunerilor. Soluția trebuie, de asemenea, să satisfacă un standard funcțional coerent și să fie fezabilă din punct de vedere al alinierii cu procesul tehnologic de producție propus prin anexa cu specificații tehnice a temei de concurs.

Prin selectarea celei mai bune soluții din concurs, Delta Studio urmărește să dezvolte o serie de produse în regim propriu cu scop comercial, pornind de la ideea importanței unui obiect de design cu caracter puternic într-o amenajare interioară reușită realizată de profesioniști.

PREMII

Premiul în valoare de 1000 euro și un contract de comision în valoare de 10% din vânzări timp de 1 an, cu posibilitatea de prelungire în acord cu ambele părți, pentru produsele dezvoltate sub egida Delta Studio pentru brandul DALET și mentionarea autorului în materialele de promovare va fi acordat, în funcție de înscrierile primite, uneia sau mai multor soluții înregistrate în concurs.De asemenea soluția sau soluțiile selectate vor beneficia de un pachet de promovare prin constituirea unui video de prezentare/promovare, postări în social media pe paginile aferente promotorului și organizatorului, promovare prin expunerea produselor în eventuale cataloage și opotunitatea de promovare în cadrul Târgului Salone Del Mobile de la Milano, ediția 2024.

Concursul va cuprinde 2 etape:


- Etapa de concurs propriu-zis care presupune evaluarea proiectelor și selecția câștigătorului – organizatorul își rezervă dreptul de a premia mai mult de un participant, în funcție de înscrierile înregistrate.
- Etapa procesului de producție care implică dezvoltarea produsului sub marca Dalet, un brand exclusiv Delta Studio. 

Jurizarea se va face intern de către Delta Studio, prin alcătuirea unei comisii de profesioniști.

Toate elementele privitoare la concurs se găsesc aici:

REGULAMENT CONCURS | SPECIFICAȚII TEHNICE