The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Concurs MATERIA - URBAN LEATHER

Articol / 13 Sep 2018 /
  • Concurs MATERIA - URBAN LEATHER
1/1
Designeri și creativi, în iunie s-a lansat call for entries MATERIA #4 – târg de design în piele. Un eveniment de două zile pe 20 și 21 octombrie, destinat celor care lucrează exclusiv cu pielea sau au că material principal de lucru, pielea.

Acum, MATERIA revine cu un al doilea challenge creativ și organizăm un concurs de creativitate, inovație și piele: MATERIA – ‘Urban Leather’.

Tema concursului?
Cum ar arăta din perspectiva ta un obiect din piele având două caracteristici: versatilitate și ingeniozitate, ambele privite din perspectiva unei persoane urbane.

Va fi premiat acel obiect realizat din piele, care propune o viziune personală, inovatoare și în spiritul urban fashion.

Tot ce trebuie să faci e să să fii creativ și liber în a gândi un obiect din piele, adaptat și cu utilitate în zona urbană și care să se suprindă printr-un design contemporan și versatil.

Because leather says: URBAN!

Pentru a te înscrie, trimite cinci imagini cu obiectul final, care să se încadreze în tema concursului și o mică descriere a conceptului până la dată de 17 septembrie, la adresa hello@dautor.ro

Toate propunerile vor fi jurizate, iar obiectele selectate vor face parte dintr-o expoziție hosted by Qreator by IQOS, în cadrul căreia va fi anunțat și câștigătorul.

Premiul concursului este powered by Qreator by IQOS și constă în:
  • O comandă fermă a produselor pentru a fi expusă în cadrul activării IQOS la târgul MATERIA pe 20 și 21 octombrie
  • O comandă fermă a produselor pentru a fi incluse în campania Qollection în ianuarie 2019
  • Un eveniment hosted by QREATOR
  • Detalii și regulament găsești pe pagină de Facebook MATERIA, sectiunea Notes

    Spor și inspirație!