The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IKEA // Cu ochii pe design

Articol / 26 Mai 2016 / RDW team
  • IKEA // Cu ochii pe design
  • IKEA // Cu ochii pe design
  • IKEA // Cu ochii pe design
  • IKEA // Cu ochii pe design
1/4
IKEA va aduce inspirația în centrul orașului. Oamenii vor fi Cu ochii pe design în timpul unui eveniment de o noapte, care va aduce în prim-plan povești, activări, content video, designeri IKEA și spirit liber. Este vorba despre trei colecții, complet diferite față de orice altceva disponibil în magazinul IKEA.

GILTIG este o colecție care atrage toți ochii și rezultatul unei colaborări cu designer-ul Londonez de modă masculină Katie Eary. Odată cu lansarea GILTIG, IKEA intră într-un nou teritoriu: colecția este prima dintr-o serie de colaborări cu designeri de modă.

GLÖDANDE este o colecție limitată creată în colaborare cu designer-ul de modă Walter Van Beirendonck. Întreaga colecție e bazată pe o poveste a personajelor Wondermooi – cinci creaturi care locuiesc în nori și au personalități diferite care se reflectă în produsele GLÖDANDE.Galeria Galateca
Strada C.A. Rosetti 2-4
3 iunie, de la 19:00 la 22:00

IKEA ART EVENT 2016 este o colecție de fotografie de artă creată de 11 artiști din toată lumea. De la abstract la figurativ, colecția reflectă diversitatea bogată și inspirația din fotografia de artă contemporană din toată lumea.