The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cum să conturezi un plan de afaceri pentru business-ul tău creativ?

Articol / 09 Ian 2023 / Andra Mihai
  • Cum să conturezi un plan de afaceri pentru business-ul tău creativ?
1/1
Rafinează planul afacerii tale creative și află la ce aspecte poți lucra încă din primele zile ale anului 2023 pentru a scala afacerea ta creativă la prima întâlnire aBC – a Business of Creativity de anul acesta: marți, 10 ianuarie de la ora 18:30 la NOD – Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160. Arhitecți, designeri și specialiști cu experiență vin să împărtășească din practica lor tactici despre strategie.Ești arhitect, designer sau antreprenor creativ și ai deja un business sau ești practicant și vrei să începi o afacere? Fie că ești antreprenor, freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – atunci întâlnirile aBC – a Business of Creativity de networking și business creativ sunt pentru tine! Vei afla de la creativi experimentați și specialiști în domeniu despre cum să conturezi o strategie pentru întreg anul, dar și care sunt tacticile care duc la îndeplinirea obiectivelor în afacerea ta creativă.

Anul trecut a adus în fața celor peste 250 de antreprenori creativi care au participat la întâlnirile lunare aBC – a Business of Creativity 13 arhitecți, designeri și specialiști care au vorbit sincer despre viața lor profesională și au dezbătut probleme reale cu care se confruntă în practica de zi cu zi.

Întâlnirile de antreprenoriat creativ sunt despre autenticitate, realitatea de zi cu zi din business-ul fiecăruia și crearea unui mediu de suport pentru fiecare creativ. O comunitate care lună de lună să se deschidă și să împărtășească provocările cu care se confruntă, spune Armina Popeanu, arhitect și specialist în business-uri creative. În plus, am conturat temele întâlnirilor din 2023 ca un întreg plan de afaceri, antreprenorii creativi care vin la toate întâlnirile din acest an, ar urma să primească informații pentru a-și rafina planul de afaceri sau a construi unul.    

Seria întâlnirilor de antreprenoriat creativ continuă în 2023 cu o o primă discuție despre strategie, setare de obiective, modalități de realizare a planului și tactici pentru a scala business-ul în arhitectură, design și creativitate.

Invitații ediției din ianuarie 2023 sunt:

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, și NOD însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici.

Întâlnirile acestui an se desfășoară lunar, în perioada ianuarie – decembrie, în fiecare a doua marți din lună, de la ora 18:30 la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București. Descoperă întregul calendar aici.

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.