The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Descoperă noi lucrări originale și printuri în galeria de artă și magazinul feeder.ro/shop

Articol / 16 Feb 2021 / The Institute
  • Descoperă noi lucrări originale și printuri în galeria de artă și magazinul feeder.ro/shopIrlo - Fatman, acrylic on canvas, 60 x 60 cm
1/1
Magazinul online feeder.ro/shop își extinde selecția inedită cu noi tablouri autentice, realizate de unii dintre cei mai activi și îndrăgiți artiști de pe scena locală de artă stradală și graffiti, cum ar fi Erps, Aeul și Irlo, care vor completa galeria virtuală de artă super-contemporană.

Tot în colecția Artists’ Editions poți găsi picturi inedite și lucrări originale alături de serii limitate, semnate de artiști remarcabili, precum Pisica Pătrată, Maria Bălan, John Dot S, Nesk, artă audio-generată de Alex Halka printată pe tricouri, și perna “Fluff”, realizată în colaborare cu House of Plankton.

În colecția de accesorii sunt două noi modele de borsete Save or Cancel, Login 3 și 4, cusute cu dragoste în București. Borsetele sunt supradimensionate, se potrivesc tuturor dimensiunilor și oferă două variante de țesături, din fetru galben și reiat albastru safir.

Colecția Un-hidden Romania reunește produsele create în cadrul programului multianual care are ca scop regenerarea urbană prin artă. Răsfoiește cartea Un-hidden Street Art in Romania, în format tipărit și digital, și explorează harta lucrărilor de street art din București.

În plus, în shop-ul online poți achiziționa printuri A3 ale unor lucrări remarcabile din colecția feeder sound, realizate de Livi Po, Irina Mocanu și Erps.

Campania de promovare a patrimoniului, Capitol, este prezentă prin intermediul publicației Teatrul de vară Capitol, print și digital, postere serigrafiate manual, cărți poștale și stickers.

Vizitează magazinul feeder.ro/shop și abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și reducerile anunțate.