The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Design nou la Origo cu ocazia RDW

News / 06 Iun 2016 / INSTITUTE.RO
  • Design nou la Origo cu ocazia RDW
  • Design nou la Origo cu ocazia RDW
1/2
Origo și-a lansat noul site, www.origocoffee.ro,  printr-un proiect special care îmbină design-ul de produs cu design-ul grafic, celebrând totodată și un nou ambalaj pentru cafeaua Origo, cu ocazia Romanian Design Week.
 
Origo a colaborat pentru acest proiect cu artiștii Cristina Ciobanu (artă ceramică), Petru Maran (design grafic) și Loot (webdesign).
 
Inspirat de visul de a dezvolta domeniul cafelei de specialitate în România, Origo dedică noul site misiunii de a explora potențialul de gust al boabelor alături de comunitatea pasionaților din jurul acestora. Site-ul reprezintă puntea de legătură între aceștia și prăjitoria de la care a luat naștere conceptul, încurajându-i pe iubitorii cafelei să urmărească întregul proces al boabelor: de la fermă, la prăjitorie și în ceașcă. 
 
Vazele de porțelan în formă de ambalaj de cafea, semnate de Cristina Ciobanu, au fost create manual, în două variante: albă – din porțelan limoges și neagră – din porțelan colorat în masă cu pigment negru. Acestea pot fi admirate, la Origo, toată luna iunie, iar ulterior obiectele de ceramică vor fi prezente în magazinul online al noului site.