The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Designerii de interior lansează un sondaj privind preferințele românilor

Articol / 01 Noi 2023 / Andra Mihai
  • Designerii de interior lansează un sondaj privind preferințele românilor
1/1
Asociația Română pentru Design și Inovație (ARDI) și Izidata lansează un studiu captivant despre preferințele românilor în amenajarea locuințelor. Această inițiativă este demarată cu scopul de a identifica dorințele românilor cu privire la stilul de locuire și de a semnala în cadrul sferei designerilor de interior, dar și a dezvoltatorilor imobiliari, ce își doresc cu adevărat românii atunci când vine vorba despre căminul propriu. Astfel, marele public își poate exprima opiniile vizavi de preferințele în amenajarea interioarelor, participând la sondajul activ până pe 10 noiembrie 2023.


Foto: MiSo Architects

Pentru a stimula participarea la sondaj, designerii din cadrul ARDI oferă 50 de premii, constând în 2 ore de consultație gratuită pentru amenajarea locuinței. Aceste premii vor fi atribuite prin tragere la sorți. Participarea la sondaj se poate face pran răspunsurile la întrebările chestionarului, ce poate fi accesat aici.

Despre ARDI

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior (dar și în grafic design, brandic design, design de produs ), ARDI se angajează să inspire și să informeze publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană. ARDI este o organizație non-profit care reprezintă până acum 450 de membrii din șapte orașe ale țării (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu, Timițoara), fiind în continuă creștere la nivel național.