The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DOR de AUTOR Pop-Up Shop - weekendul în care bijuteria contemporană s-a reîntâlnit cu iubitorii ei

Articol / 28 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • DOR de AUTOR Pop-Up Shop - weekendul în care bijuteria contemporană s-a reîntâlnit cu iubitorii ei
1/1
Sâmbătă și duminică, pe 19 și 20 iunie, a avut loc primul Pop-Up marca AUTOR, un eveniment menit să încălzească scena bijuteriei contemporane înainte de AUTOR 2021, târgul internațional de bijuterie contemporană.

Într-un cadru elegant, chiar în inima Bucureștiului, la ARCUB, Hanul Gabroveni, bijuteria a înflorit alături de autorii ei. În acompaniament de muzică experimentală, parfum, aranjamente florale și cafea, comunitatea AUTOR s-a bucurat de revedere, de liniștirea DOR-ului care a crescut prea mult în acest ultim an și jumătate.

Cu voie bună, forme și culori îndrăznețe, zâmbete nelimitate și bucuria întâlnirii, designeri și branduri creative precum: Anayd Blu, Iuliana Asoltanei, Miruna
Belicovici, Lucienne Buga, Diana Cojocaru, Cleopatra Coșuleț, Carmen Gherghe, Isabela Groza, Karakter, Gligor Kuzmanovski, Made by Mura, Mesteshukar ButiQ, Maria Paltin, Lucica Rus și Gena Tudor, s-au alăturat sărbătorii DOR de AUTOR.

Tabloul multisenzorial a fost completat de una dintre cele mai personale bijuterii, parfumul, prin colecția intitulată „Dor”, aparținând Luviane Atelier de Parfumerie.

Un alt moment unic în istoria evenimentelor AUTOR a fost Bloom Alquemy, o instalație de sunet live a artistului sonic Lala Misosniky, care a oferit publicului o experiență audio-tactilă creată chiar cu ajutorul bijuteriilor.

AUTOR este în continuare o platformă și un catalizator pentru scena bijuteriei contemporane autohtone și internaționale, un loc de întâlnire, atât fizic, cât și
digital, o comunitate a minților creative din zona bijuteriei. DOR de AUTOR Pop-Up Shop a fost un prim pas plin de naturalețe și efervescență către acea stare mult așteptată de înflorire totală a creativității și conectării dintre designeri și publicul lor.