The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Expoziție–capsulă RDW de Noaptea Institutelor

News / 10 Iun 2015 / INSTITUTE.RO
  •  Expoziție–capsulă RDW de Noaptea Institutelor
1/1
ICR București va găzdui o expoziție-capsulă RDW, cu ocazia Nopții Institutelor, care va avea loc pe 19 iunie.
 
Expoziția include câteva dintre cele mai importante proiecte de design românesc recente, arătând atât impactul acestora, cât și exemple de practici relevante pentru stadiul în care se află industriile creative din România, în 2015. 
 
Romanian Design Week (RDW) este cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Printr-un eveniment care are loc anual în București, RDW trasează o hartă a evenimentelor și a spațiilor ce promovează designul și toate disciplinele acestuia, iar prin expozițiile itinerante, RDW își asumă misiunea de a promova designerii români atât în țară, cât și dincolo de granițe. 
 
Romanian Design Week este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.