The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Festivalul UNFINISHED aduce la București peste 20 de lideri creativi, antreprenori și artiști internaționali

News / 28 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • Festivalul UNFINISHED aduce la București peste 20 de lideri creativi, antreprenori și artiști internaționali
1/1
Festivalul UNFINISHED va avea loc la Sala Dalles din București în perioada 25 - 28 Mai 2017. Tema principală a acestui an este impactul pe care creativitatea îl poate avea în dezvoltarea pozitivă a comunităților și societății în care trăim. Festivalul va reuni lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat pentru a inspira și motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentări interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expoziții, evenimente de networking și concerte.

Fiecare zi a UNFINISHED va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participanții vor putea să descopere atât noi metodologii de lucru, cât și povești de succes care să îi inspire să fie mai creativi în munca lor de zi cu zi.

Printre speakerii confirmați se numără: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu),
Rob Fitzpatrick (The Mom Test ) , Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (PlusPool),
Max Stossel (Time Well Spent), Enrico Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartiș (Romanian Design Council.)

Desfășurându-se în paralel cu expoziția World Press Photo (WPP) care prezintă cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, Festivalul va prezenta și o serie de instalații de artă care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societății, istoriei și contextului geopolitic actual.

Vor expune artiști din 6 țări, printre care Alfredo Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Pavel Braila, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri. Pe lângă aceste expoziții, Festivalul UNFINISHED va prezenta și o serie de experiențe în VR și projection mapping.