The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Future Ideas premiază cele mai inovatoare teze de licență sau dizertații

News / 27 Mar 2015 / INSTITUTE.RO
  • Future Ideas premiază cele mai inovatoare teze de licență sau dizertațiiPicasa
  • Future Ideas premiază cele mai inovatoare teze de licență sau dizertații
1/2
Noua oportunitate de dezvoltare pentru studenți, Future Ideas, este o platformă ce crează un liant între mediul academic și mediul de business (investitori privați sau companii). Totul pornește de la ceva ce este gata pregătit de către studenți, în care ei deja au investit foarte mult timp și cu siguranță își doresc să arate cât mai mult munca lor. Este vorba de tezele de licență, dizertațiile, studiile sau articolele în susținerea tezelor de doctorat.
 
Proiectul principal al Future Ideas este Competiția Academică de lucrări de cercetare care aduc inovație în domeniile business, community, sănătate, design, sustenabilitate și tehnologie. Este o competiție globală ce se află la a treia ediție. Studenții mai au la dispozitie doar câteva zile, pănă pe 31 martie, pentru a-și putea înscrie lucrările. 
 
În cadrul fiecărei categorii este ales top trei al celor mai bune lucrări. Câștigătorii primului loc primesc 1.000 de euro premiu și promovare pe toate canalele Future Ideas. În plus, șase persoane din top 50 de management și leadership vor deveni mentorii câștigătorilor competiției.
 
Design Director McLaren Automotive, Joint Strike Fighter LiftSystem Programme Director Rolls-Royce, VP Software Marketing HP, Senior Research Scientist in the School of Engineering at Stanford University sau Master of Strategic Design Professor at the Design Academy in Berlin sunt doar o parte din juriul care va evalua lucrările. În total, juriul este format din 700 de membrii din 70 de țări.
 
Future Ideas reprezintă atât o platformă de recrutare și inovare pentru companii în căutarea unor idei fresh, cât și un spațiu în care studenții sau absolvenții pot găsi contacte de networking sau oameni cu idei similare.