The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GALA ABSOLVENȚILOR UNArte 2018

Articol / 03 Iul 2018 / The Institute
  • GALA ABSOLVENȚILOR UNArte 2018
1/1
Pe 5 iulie 2018, ora 19.00, va avea loc GALA ABSOLVENȚILOR departamentului Modă – Design Vestimentar, în Grădina Atelierelor Universității Națioale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, din Calea Griviței, nr. 28.

Prezentarea de modă vă propune o viziune artistică de abordare a veşmintelor, cercetate sub toate aspectele existenței lor: de la moda prezentată pe catwalk, la hainele banale de zi cu zi, de la costumele pentru spectacole convenţionale la cele neconvenţionale, care dezvoltă forme efemere întâlnite în happeninguri și performinguri, de la veșminte de supraviețuire socială la costume-obiect destinate muzeelor.

Tinerii absolvenți vor prezenta pe podium și pe ecran lucrările de Licență și Master, coordonate de profesorii departamentului Modă – Design Vestimentar.

Cu acest prilej, rectorul universității va decerna premiile Universității Naționale de Arte studenților fiecărui program de studiu, se vor lansa competiții naționale și internaționale și se vor acorda alte diferite distincții.