The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GALA RIDA 2024 – UN EVENIMENT PENTRU PASIONAȚII DE DESIGN

Articol / 25 Mai 2024 / Andra Mihai
  • GALA RIDA 2024 – UN EVENIMENT PENTRU PASIONAȚII DE DESIGN
1/1
 Pe 6 iunie 2024, începând cu ora 18:00, comunitatea de arhitecți și designeri de interior din România se va reuni la showroom-ul Delta Studio Cotroceni din București pentru a participa la una dintre cele mai prestigioase competiții de design interior.Gala RIDA, organizată de Romanian Interior Design Association (RIDA), își propune să celebreze excelența în domeniul designului și va fi marcată de momente fabuloase dedicate atât profesioniștilor, cât și pasionaților de design.

În cadrul evenimentului, va avea loc lansarea albumului "Lifestyle Design Interior 2024", publicație anuală ajunsă la cea de-a 8-a ediție, care aduce în atenția publicului peste 70 dintre cele mai reușite proiecte de design interior din categoriile Rezidențial, Horeca, Corporate și Retail. Cele mai impresionante proiecte au fost jurizate de o comisie formată din patru profesioniști de renume - Karim Rashid, Mihai Popescu, Kristoffer Lindhardt Weiss și Matteo Nunziati - și vor fi premiate pentru calitățile lor remarcabile în domeniul esteticii, ergonomiei, sustenabilității și inovației.

În cadrul galei, Karim Rashid, designer consacrat internațional și președinte onorific al RIDA, va susține un discurs care oferă o perspectivă inedită și surprinzătoare asupra designului și a rolului său real în viața noastră. Alături de el, vor fi și ceilalți jurați, care vor susține discursuri remarcabile privind lumea designului de interior.

La eveniment vor fi prezenți membrii juriului, reprezentanți ai peste 20 de companii din industrie (corporații și branduri locale), partenerii RIDA – OAR, Romanian Design Week, influenceri și mulți alți pasionați de design.