The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IGLOO MEDIA // igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatere

Articol / 12 Mai 2016 / RDW team
  • IGLOO MEDIA // igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatereIGLOO @ GALATECA 2014
  • IGLOO MEDIA // igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatereIGLOO @ GALATECA 2014
  • IGLOO MEDIA // igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatereIGLOO @ GALATECA 2014
  • IGLOO MEDIA // igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatereIGLOO @ GALATECA 2014
1/4
Aniversarea igloo media a 10 ani de carte de arhitectură generează nevoia de a discuta deschis despre cartea de arhitectură în general, incluzând domenii precum: urbanismul, patrimoniul, arhitectura de interior și design-ul.
„igloo 10 - CA_D cartea de arhitectură în dezbatere” este o conferință cu expoziție care chestionează critic și constructiv statutul, condiția și viitorul cărții de arhitectură și design din România. Într-o lume bombardată de informații, plăcerea răsfoirii devine acută. Igloo media o onorează prin conținut. Dacă în lumea secolului XXI, digital și online, uneori informația poate pierde prin ultra-abundență - în tipar, și mai ales la igloo media, informația câștigă prin selecție, respiră în imagini elocvente și convinge prin text relevant.



Strada General Eremia Grigorescu nr. 10 (POINT)
27 Mai - 5 Iunie - 14:00-20:00

igloo habitat arhitectură este o revistă cu 15 ani de experiență în presă de arhitectură în România. Echipa editorială urmărește îndeaproape evoluția arhitecturii și designului românesc și internațional și comentează cele mai relevante cazuri pentru profesioniștii domeniului construit și al publicului larg. Revista igloo are ca obiectiv comentarea exemplelor de bună practică din domeniul arhitecturii, urbanismului, interioarelor și al design-ului. Deschizându-se publicului larg igloo habitat & arhitectură vizează educarea gustului pentru arhitectură și design în mediile din afara profesiei făcând astfel educație culturală.