The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Începe cea de-a IV-a ediție Inside Academy

Articol / 24 Sep 2019 / The Institute
  •  Începe cea de-a IV-a ediție Inside Academy
1/1
Începe cea de-a IV-a ediție Inside Academy, iar Alina Vîlcu și Omid Ghannadi sunt nerăbdători să își cunoască noii studenți. Cursul începe joi, 26 septembrie și va dura 12 săptămâni, cu un modul pe săptămână, joia, în intervalul 17-21. Locația este The Institute Cafe pe strada Știrbei Vodă, nr. 104-106.

Inside Academy este un curs non-formal de design interior, destinat pasionaților de modelarea spațiilor interioare în concordanță cu frumosul și utilul.

Alina și Omid își propun să dăruiască nu doar cunoștințe practice despre procesul de design interior, dar și inspirație și informații din interiorul profesiei de designer. Astfel, la sfârșit, cursanții vor dobândi cunoștințele de bază pentru o schimbare profesională sau pentru o pasiune extrem de frumoasă.

Toate acestea se vor întâmpla cu ajutorul a 12 module gândite să acopere noțiuni de funcționalitate a locuinței, ergonomie, lumină, culoare, finisaje, mobilier, decorațiuni, cu teme distincte după parcurgerea cărora fiecare dintre cursanți să aibă uneltele necesare pentru a realiza un proiect de design de interior de la A la Z.

Mai multe detalii despre cursurile Inside Acadmy găsiți pe insideacademy.ro.