The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Înscrie-ți primul proiect de bricolaj vestimentar în cadrul competiției de design by Leroy Merlin & IQads

Articol / 09 Noi 2018 / The Institute
  • Înscrie-ți primul proiect de bricolaj vestimentar în cadrul competiției de design by Leroy Merlin & IQads
1/1
Leroy Merlin dă startul competiţia „Outfit Design by Leroy Merlin”, prin care lansează o provocare creativilor pasionaţi de design: aceea de a scoate uniforma din rigurozitatea cu care suntem obişnuiţi, luând în considerare atât reprezentativitatea angajaților, cât și funcționalitatea, estetica și calitatea materialelor. Premiile sunt în valoare de 2500 euro: premiul I - 1200 euro, premiul al doilea - 800 euro și premiul al treilea - 500 euro.

În urma unui proiect defăşurat de Leroy Merlin în 2017 de invitare la dialog a angajaţilor asupra activităţii interne, ca principală nemulţumire s-a regăsit uniforma rigidă, în neconcordanţă cu regimul de lucru al consultanţilor de vânzări (muncă fizică ocazional intensă, la interior și la exterior, instrumente necesare - ruletă, pix, cuttere etc) şi cu imaginea angajaților. Aceștia și-au exprimat dorința ca uniformele să le reflecte atitudinea veselă și entuziastă și de a le conferi încrederea necesară în interacțiunea cu clienții.

Aşadar, anul acesta ai ocazia de a recrea designul uniformelor Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri din piața de DIY (Do-It-Yourself), într-o competiție de creație susținută de IQads prin platforma The Creator. Principala cerință a brief-ului este punerea în valoare a conceptului într-un mod creativ care să îndeplinească nevoile de funcționalitate și versatilitate ale ținutei.

Lucrările înscrise de participanți vor fi evaluate atat de un juriu profesionist, format din board-ul companiei si din echipele de HR si marketing ale Leroy Merlin, alături de Mirela Bucovicean (fondator Molecule-F), Rareș Mateescu, (fondator Cufir) si Miruna Spataru (IQads), cât și de public, prin vot online. Ponderea celor două jurii este 70% (profesionist) și 30% (public).