The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La mulți ani, Designer's Drive In!

Articol / 08 Dec 2014 / Maria Neneciu
  • La mulți ani, Designer's Drive In!
  • La mulți ani, Designer's Drive In!
1/2
Weekend-ul acesta ne vedem la Designer's Drive In, la ediția aniversară de doi ani, care va avea loc la Maison 13.

Designer's Drive In este un targ aparte, unde participă designeri români de renume și branduri locale și la care se poate socializa cu oamenii minunați din spatele acestor povești de succes. Și pentru că este o ediție aniversară de doi ani, le urăm și noi multe ediții în continuare și mulți ani cu stil!

Designerii care și-au anunțat deja prezența la această ediție sunt: 

ACBC I Adelina Ivan I Affectif I Agata Blank I Atinge Organic I Atu Body Couture I Carla Szabo I Claudia Castrase I Fandacsia I Form Function I GreenTara I Irina Marinescu I Juiceit I Lady Magpie I Lana I Le Petit Indigent I Madeleine Artisan Jeweler I NooN I Pas Du Tout I Sophia33 I Patzaikin I Valentina Vidrascu I Wild Olive

MAISON 13, pentru cine nu știe, este pe Str. Dumbrava Roșie la numărul 2, adică în zona grădinii Icoanei. Târgul are loc sâmbăță și duminică, între 11.00 și 20/00 și intrarea este liberă. Ne vedem acolo!