The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Listă de cumpărături Made in Ro

Articol / 19 Dec 2014 / INSTITUTE.RO
  • Listă de cumpărături Made in Ro
  • Listă de cumpărături Made in Ro
  • Listă de cumpărături Made in Ro
  • Listă de cumpărături Made in Ro
  • Listă de cumpărături Made in Ro
  • Listă de cumpărături Made in Ro
1/6
Weekendul acesta are loc cea de-a cincea ediție Made in Ro, unde puteți găsi cadouri speciale, realizate de designeri români.

Sunt multe noutăți la această ediție, avem deja o listă consistentă de designeri noi pe care trebuie neapărat să îi cauți când ajungi la Impact Hub, acolo unde se va desfășura și această ediție.

Ne-au plăcut foarte mult ilustrațiile realizate de Alexandra Mâzgăreanu, care se asortează cu Crăciunul și care pot deveni alături de o ramă simplă, cadoul ideal pentru cineva care mertită un univers desenat frumos.

Am fost extrem de încântați de decorațiunile realizate de Bianca Grin și Agnes Keszeg, realizate din porțelan parfumabil, ceea ce înseamnă că pot fi personalizate olfactiv. Ceea ce înseamnă că sunt minunate și perfecte de oferit cadou.

Hainele pentru copii de la acbc ne plac iar foarte mult.

Colecția de nori de la 441 Design Studio, pe care o poți folosi de fapt pe tot parcursul anului.

Și minunatul The Herbalist, o băutură aromatică dintr-un mix de 42 de plante.

Iar bradul de la The Little Things este ideal pentru cei mai ecologiști dintre noi, dar și pentru pasionații de design nordic.

Asta ar fi lista scurtă a noutăților, dar suntem siguri că aceasta o să devină mult mai lungă odată ajunși acolo. Spor la cumpărături și weekend lung să aveți!