The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights

Articol / 10 Mai 2016 / RDW team
  • MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights
  • MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights
  • MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights
  • MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights
  • MANOLE ZECE & DECOWORKS // Design Delights
1/5
Manole Zece & Decoworks propun o incursiune vizuală cu și despre intervenții de design aplicat. Amatorii de design sunt invitați la un expo-event unde vor putea descoperi o poveste redesenată „LOWE offices – Alice in Wonderland și Micul Prinț” - design narativ, studiu de caz (print, proiecție), precum și design pattern & instalație de print „Wall-Possible-Paper” (tapet). Delicatese oferite de Dolci di Fabio.




Calea Moșilor (Vechi), nr. 88, scara B, et. 3, Ap. 32, interfon 32
28 Mai - ora 16:00

MANOLE ZECE este un birou de arhitectură fondat în 2008 cu sediul în București, România. Manole Zece oferă clienților săi servicii complete de arhitectură și asistență în cursul execuției.
Echipa Manole Zece a fost implicată de-a lungul timpului în realizarea unei palete largi de proiecte, de la design de mobilier și amenajări interioare, până la proiecte complete în domeniul sănătății, clădiri de birouri, locuințe și amenajări peisagere.
DECOWORKS este un nou brand de design, un exemplu concret tip „work in progress”, de la studiu-concept, la experimențe de print și dezvoltare de produs. 
Proiectul inițiat în 2014 de Rareș Avram (fotograf & graphic designer) urmărește dezvoltarea de pattern-uri de tapet caracterizate prin dimensiuni mari și texturare real-foto-grafică fără implicarea procedeelor de vectorizare. Un magazin online dedicat va fi lansat în curând.