The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mix & Match – explozie de culoare pentru designeri

Articol / 12 Mai 2021 / Luiza Popescu
  • Mix & Match – explozie de culoare pentru designeri
1/1
Cercetările arată că hârtia poate oferi o idee despre calitatea produsului sau că albastrul poate crea un sentiment de fiabilitate. Dar ce se întâmplă când amestecăm culori sau texturi?

Dacă activezi într-un domeniu creativ, Antalis te invită să descoperi noile instrumente Mix&Match, care îmbină culorile de la Arjowiggins pentru cele două game principale – Keaykolour și Curious Metallics – și oferă posibilitățile nelimitate de combinare a hârtiilor.

Ce ai la dispoziție?

- 48 de culori de la Keaykolour (de la 120 la 450 de grame) pentru tehnici de imprimare si finisare sofisticate

- 30 de nuanțe Curious Metallics, de la negrul intens până la pasteluri și o selecție de nuanțe contemporane

Mix & Match, Dual BOX pentru CREATIVI poate fi comandat gratuit până pe 15 iunie de aici.