The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Modele creative de revitalizare a siturilor urbane în mari municipii

News / 20 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • Modele creative de revitalizare a siturilor urbane în mari municipii
1/1
Institutul pentru Politici Publice (IPP) susține joi, 21 mai, de la 11.00, workshop-ul "Modele creative de revitalizare a siturilor urbane în mari municipii", în cadrul Romanian Design Week 2015, la Hanul Gabroveni, str. Lipscani nr. 84-90.

Acesta vine în continuarea demersurilor susținute ale IPP pentru creșterea nivelului de cunoștințe al autorităților publice locale, respectiv de implicare a membrilor comunităților în proiectele derulate și își propune creșterea nivelului de educație pentru dezvoltare urbană armonioasă în comunitățile urbane din România prin integrarea fostelor zone industriale, respectiv zonelor urbane abandonate în tendințele de dezvoltare sustenabilă adaptate ale actualelor cerințe ale populației. 


Vorbitorii sunt:

Adrian Soare, Arhitect - SYAA
Violeta Alexandru - Director IPP
Nicolaie Moldovan - City Manager Primăria Municipiului Alba Iulia 
Constantin Goagea - Director Zeppelin
Tamina Iolev & Florin Cobuz - NOD makerspace
Claudia Macra - City Manager Primăria Municipiului Arad
Alma Cazacu & Mădălina Roșca - Make a Point
Ina Stoian & Ilinca Constantinescu - Plusminus Architects