The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

NUIT SOCIALE // TASTEmakers by Nuit Sociale

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • NUIT SOCIALE // TASTEmakers by Nuit Sociale
  • NUIT SOCIALE // TASTEmakers by Nuit Sociale
  • NUIT SOCIALE // TASTEmakers by Nuit Sociale
  • NUIT SOCIALE // TASTEmakers by Nuit Sociale
1/4
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016, pe terasa Pieței Amzei, începând cu orele 15:00, până la orele 23:00. În afara invitaților Romanian Design Week, toți ceilalți invitați vor fi selectați „pe sprânceană” de către echipa Nuit Sociale. Muzica va fi semnată de Life on Planets (SUA) (live & dj-set) and Oktopus.Piața Amzei, str. Piața Amzei nr. 13
28 Mai // de la 15:00 la 23:00

Evenimente sociale destinate oamenilor cool, găzduite exclusiv în locații neconventionale.
Aceștia vin la Nuit Sociale pentru a se (re)conecta cu prietenii lor, pentru a se distra și a dansa, dar și pentru a degusta din surprizele culinare pregătite (semnate de Chefi faimoși, ca Chef Foa sau Chef Papu, de exemplu).
Pana acum, la evenimentele Nuit Sociale muzica a fost mixata de owneri de restaurante/cluburi, cum ar fi Călin Mailat (Casa di David), Daniel Drăghici (Piscina Floreasca), de organizatori de evenimente, cum ar fi Oktopus (Tastemakers) sau de arhitecți faimoși – cum este Christian Corvin.