The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PARIS14A susține designerii de obiect români

Articol / 18 Apr 2022 / Andra Mihai
  • PARIS14A susține designerii de obiect români
1/1
PARIS14A susține designerii de obiect români și îi încurajează să participe la noul concurs Bolia Design Awards 2022 - Cum arată pentru tine viitorul?

 ”Îi căutăm pe cei dintre voi care visează să exploreze posibilități noi și sustenabile, măiestrie și materiale – și care sunt pasionați de crearea de modele frumoase care să reziste mulți ani. Oameni care au curajul de a-și asuma responsabilitatea și care visează să caute noi drumuri.” - declară organizatorii concursului.

Așadar, dacă te gândești cum ai putea să reconstruiești spațiile în care trăim și din ce materiale ar trebui să fie creată mobila noastră sau cum îți poți folosi creativitatea pentru a crea schimbări pozitive și ești pasionat de ceea ce înseamnă crearea și dezvoltarea de piese de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii și obiecte decorative, atunci noul concurs Bolia Design Awards 2022 este pentru tine!



Bolia susține utilizarea largă a tipurilor de materiale sustenabile, în particular a celor biodegradabile şi a celor pe bază de resurse regenerabile și sunt impresionați de lucrările de produs create cu pasiune și o atenție deosebită la detalii. 

Concursul este deschis până pe 2 mai 2022.

PARIS14A, partener premium BOLIA, va susține fiecare participant Bolia Design Award 2022.

Astfel, PARIS14A va oferi tuturor participanților înscriși la concurs:

  • spațiu permanent de expunere online;
  • spațiu de expunere offline: lansări de produs, expoziții temporare individuale/de grup etc;
  • suport pentru realizare prototipuri / serie;
  • suport participare concursuri interne / internaționale.
  • Condițiile de participare se pot consulta direct pe pagina de consurs – Bolia Design Awards 2022. Înscrierile se fac urmând pașii indicați. Adițional, un email cu dovada înscrierii în concurs și produsele înscrise se va trimite la DESIGN@PARIS14A.RO